TRABZON / ŞALPAZARI - Şalpazarı Anadolu Lisesi

Nis

AKÇAABAT REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN OKULUMUZDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA "OTOKONTROL" KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.

Nis

YAŞLILARIMIZLA GENÇLERİMİZ BULUŞUYOR EBRU PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN  FATMA KOÇ VE SÜLBİYE ÖZDEMİR  ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE İLÇEMİZİN KÖYLERİNDE BULUNAN YAŞLILARIMIZI ZİYARET EDEREK EBRU ETKİNLİĞİ YAPMIŞTIR.

Mrt

İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından okulumuzda Gıda Güvenliği ve İsraf konularında seminer düzenlenmiştir.

Mrt

İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından okulumuzda Gıda Güvenliği ve İsraf konularından seminer düzenlenmiştir.

Mrt

ELEKTRONİK MÜHENDİSİ VE YAZILIM UZMANI SN. ABDURRAHMAN BULUT OKULUMUZDA KARİYER, BAŞARI VE MOTİVASYON KONULU SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ UÇAK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜ KAZANAN ESKİ ÖĞRENCİMİZ YUSUF ERATA OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞ VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMIŞTIR.

Şbt

2023-2024 II. DÖNEM ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ YAYINLAMIŞ OLDUĞU "DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI" KAPSAMINDA SINIFLARIMIZDA BİLGİ YARIŞMALARI, ZEKA OYUNLARI, SÖYLEŞİ VE KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİ YAPILMIŞTIR.

Ara

OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA YERLİ MALI HAFTASI KUTLANMIŞTIR.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönem 2. yazılı sınavlarından 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri 26 Aralık 2023 Salı günü, 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri ise 27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede "Millî Eğitim Bakanlığı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınavlar (Ülke Geneli Ortak) Kılavuzu" hazırlanmış olup ülke geneli ortak yazılı sınavlar bu Kılavuz'a göre yapılacaktır.

Ara

Şalpazarı İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından okulumuzda SU VERİMLİLİĞİ SEFERBERLİĞİ Konulu seminer verilmiştir.

Kas

1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI TÜM KADEMELERDE SINIF ÖĞRETMENLERİMİZİN BAŞKANLIĞINDA YAPILMIŞTIR.

Kas

Okulumuzda Trabzon Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından "GELECEĞİN DENİZCİLERİ" konulu seminer verilmiştir.

Kas

Akçaabat Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimize "Psikolojik Sağlamlık" konulu eğitim verilmiştir.

Kas

TRABZON'DA DÜZENLENEN LİSESELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA OKULUMUZUN VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR. TEBRİK EDERİZ.