TRABZON / ŞALPAZARI - Şalpazarı Anadolu Lisesi

Şalpazarı Anadolu Lisesi

KİREÇ MAH. ÇOK MAKSATLI LİSE KÜME EVLERİ NO 8A ŞALPAZARI / TRABZON
Vizyon
Türkiye Cumhuriyetinin geleceğinde söz sahibi olacak, milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplum ile barışık, iyi bir öğrenci ve iyi bir insan yetiştirmek.
Misyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
DERS BAŞLAMA SAATİ: 08.30 DERS BİTİŞ SAATİ: 15.40
KALORİFER
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Beşikdüzü terminalden Şalpazarı´na gün boyunca gidiş geliş yapılmaktadır. Beşikdüzü Şalpazarı arası 17 km´dir.
Servis Bilgisi
İlçe köylerinden okulumuza taşımalı eğitim yapılmaktadır. Öğretmenlerimiz öğretmen servisi veya kendi araçları ile okulumuza gelmektedir.
İlçemiz sahilden 17 km içeridedir.
Okulumuz ilçe merkezindedir. Şalpazarı Trabzon arası 67 km´dir.